About us

Plantaardige cateraar sinds 2004, we hebben ons altijd gericht op het promoten van veganistisch eten als een wenselijke en smakelijke voedselkeuze.
 
Onze keuken is aantrekkelijk voor alle soorten mensen, om onze klanten te laten zien dat eten ethisch, gezond en lekker kan zijn. Dit alles lang voordat het een trend werd!
 
Door de jaren heen hebben we geëxperimenteerd en veel geheimen geleerd over het bereiden van vlees- en kaasalternatieven en aantrekkelijke plantaardige recepten, waarbij we vaak innovatieve ingrediënten voorstellen en voldoen aan de gunst van onze klanten.
 
We geloven dat eten een ervaring is die tijd en aandacht verdient, en niet gehaast kan worden. Daarom onze gerechten zijn altijd vers bereid, verzorgd van winkelen tot serveren. Natuurlijk wordt er ook speciale aandacht besteed aan de ingrediënten die de seizoenen te bieden hebben.
Onze cuisine is uitgegroeid tot een breed scala aan smaken van verschillende etnische kookstijlen.

Van 2004 tot 2018 runnen we bij ACU een van de meest populaire Vegan cafe's in Utrecht.
Daarnaast heeft onze chef veel ervaring opgedaan door deel te nemen aan andere projecten, zoals onderdeel zijn van het Waku Waku keukenmanagement en het lanceren van het VanPlanten restaurant. Slechts een paar maanden na de opening kreeg haar werk bij Vanplanten een tweede plaats op de Vegan Awards 2019.
In 2021 behaalde ze haar eigen nominatie voor de Vegan Awards, terwijl ze de foodbar chef-ervaring van de buchek-lijst bij Vegan Bamboo Bar en MrVegan aanvulde.
 
Naast restaurantwerk, besteden wij sinds enkele jaren onze aandacht aan catering.
Tussen de meer populaire evenementen die we hebben georganiseerd, kunnen we de lopende tapasdiners in Molen de Ster niet vergeten, waar we een rijk seizoensgebonden buffet presenteren. We hebben een veelgeprezen diner verzorgd in het Oud Stadhuis, samen met bruilofts-, verjaardag- en afstudeerbuffetten, etnische diners, zakenlunches, high tea-evenementen en meer.
 
Heeft u interesse in een catering of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Margherita Rossi via 06-17780374 of mail naar thegardenofvegankp@gmail.com

 

About us

 

Ons Team

Margherita Rossi

Margherita Rossi

Met bijna twintig jaar ervaring in vegan cuisine is Margherita sinds 2004 de bedenker, manager en chef van het Kitchen Punx project.

Haar kookkunsten omvatten een grote verscheidenheid aan etnische gerechten, zelfgemaakte veganistische kazen, artistieke dessertdecoratie en meer. Passie is het sleutelwoord om haar werk te beschrijven.


Stadhuis Catering

Stadhuis Catering

Op het oude Stadhius in Utrecht samen met enkele van onze vaste medewerkers en onze vrienden van Partij voor de Dieren.