Catering

Catering

The Garden of Vegan verzorgt catering op locatie voor alle soorten evenementen. Het menu is volledig afgestemd op uw wensen en biedt een grote diversiteit, van koude snacks tot meerdere gangen warm diners. Wij zijn gespecialiseerd in buffetten & etnische gerechten en we presenteren onze creaties met stijl en fantasie. Omdat alles wordt vers bereid zijn allergieen nooit een probleem.
Interesse in een catering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Vegan cuisine

Vegan Cuisine

Onze cuisine is gebaseerd op respect voor elke vorm van leven en het milieu. Wij zijn van mening dat het doel om onszelf en de wereld gezond te houden alleen kan worden bereikt door een harmonisch samenleven met de omgeving. Daarom kiezen we voor de bereiding van onze maaltijden voor plantaardige, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.


Verjaardagsfeestjes

Verjaardagsfeestjes

Een verjaardag is een bijzondere gebeurtenis, om goed gevierd en gekoesterd te worden. Ons bedrijf biedt verschillende mogelijkheden voor uw feest, van simpele snacks tot complete buffetten inclusief taarten. Levering en service mogelijk.


Lunches

Lunches

The Garden of Vegan verzorgt lunches op locatie. Ons menu voor grote groepen bevat meestal soep, rijke sandwiches van biologisch brood en desserts. Er zijn meer opties beschikbaar voor kleinere groepen. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!


Afstudeerbuffetten

Afstudeerbuffetten

Als je op zoek bent naar een inclusief buffet, hoeft je niet verder te zoeken! Wij kunnen de lekkerste hapjes bereiden, en rekening houdend met allerlei keukenstijlen en eventuele allergieën. Wat er ook gebeurt, al je studievrienden zullen er zeker van houden.


Etnische diners

Etnische Diners

Onze keuken is gespecialiseerd in etnische cuisine. We kunnen met succes vele gerechten repliceren, van Mediterrane tot Thais, Vietnamees, Creools, Midden-Oosters, Balkan, Indiaas en nog veel meer. Allemaal vers bereid met traditionele ingrediënten, we kunnen ze direct aan uw tafel bezorgen, zodat u er met vrienden en familie van kunt genieten.


Buffets

Buffets

Ons bedrijf werkt al over een decennium met koude en warme buffetten. Tussen diverse andere locaties, serveren wij regelmatig diners voor grote groepen bij Molen de Ster (op de foto). Ons menu is gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten en kan eenvoudig worden aangepast aan uw wensen.


Bruiloften

Bruiloften

Voor zo'n belangrijke dag moet alles perfect en vreugdevol zijn. Laat ons gewoon weten wat uw wensen zijn en laat ons de stress aanpakken. The Garden of Vegan zal er zijn om een ​​van de beste herinneringen van je leven te helpen creeren.


high tea

High Tea

Klassiek, rijk, smakelijk en aangevuld met een eindeloze stroom stevige of kruiden thee. Tijdens onze High tea is er geen haast om je een weg te banen door hartig gebak en heerlijke zoetigheden, dus trek je fauteuil naar achteren en geniet van dit tijdloze moment. Levering aan huis mogelijk.


Afhalen

Afhalen

Bestel jou persoonlijke afhaalmaaltijd bij ons! Kies je favorite gerechten en laat het ons een paar dagen van tevoren weten, dan staat je droommaaltijd voor je klaar om af te halen. Afleveringen zijn alleen op afspraak mogelijk.


Tarten en gebakjes

Tarten En Gebakjes

Tiramisu', worteltaart, snicker pie, crostata, brownie, pavlova, millefoglie, kwarktaart, chocolademousse... Zullen we doorgaan of is het voldoende dat u rechtstreeks contact met ons opneemt? We zijn beschikbaar voor het bakken van elke soort taart op maat, inclusief Halloween.


Vers brood

Vers Brood

Al onze evenementen zijn compleet met zelfgebakken brood. We kruiden het graag met allerlei ingrediënten, zoals olijven, uien of venkelzaad. Welke is jouw favoriet? Als u ons 24 uur van tevoren op de hoogte stelt kunnen wij het nog warm bij u laten bezorgen.


Kook Workshops

Kook Workshops

Een van de meer lonende aspecten van een veganistische chef te zijn is het doorgeven van de kennis over de alchemie van de keuken. Als u daar meer wilt leren, laat het ons weten en we gaan zeker een interessante workshop voor u organiseren. De tarieven zijn afhankelijk van recepten, aantal deelnemers en beschikbaarheid van apparatuur.